• 2 showrooms
  • Onze voorraadposities
  • 3 vestigingen
  • Bezorging waar je maar wilt
Bouwcenter Nobel

Over ons

Voel je thuis bij Nobel

Wij zijn jouw partner tijdens de (ver)bouw. We kennen jou als onze klant en gaan voor een ultieme klantbeleving. Graag heten wij je welkom bij een van onze bouwshops of showrooms. Proef de sfeer en beleving en laat je helpen door een van onze medewerkers. Naast kundig advies staat de koffie voor je klaar! Da's pas Nobel

Keuken- en sanitair showrooms

Dé plek waar je jouw droombadkamer en -keuken vindt

Bij onze moderne showrooms krijg jij de inspiratie die jij nodig hebt. Onze vakkundige adviseurs helpen je graag en samen vinden jullie jouw droomkeuken en -badkamer. Graag heten wij je welkom in onze showrooms. Proef de sfeer en beleving! Naast kundig advies staat de koffie voor je klaar! 

Bouwshops

Dé professionele bouwshop bij jou in de buurt. Bij onze bouwshops, helpen we je met een glimlach. Dankzij de vakmanschap en jarenlange ervaring van onze bouwshopmedewerkers, weten we als geen ander hoe we jou kunnen helpen. We zijn een ster in meedenken en adviseren zodat elk plan of idee kan worden uitgevoerd. En bovendien, haal je het razendsnel en gemakkelijk op bij onze haalmagazijns.

Een grote of klein uitdaging? Wij helpen je graag!

Toelevering

Hout- en bouwmaterialen

Door vakmanschap en jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we jouw bouwwensen in vervulling kunnen laten gaan. We zijn een ster in meedenken en adviseren zodat elk plan of idee kan worden uitgevoerd. Een grote of klein uitdaging?

We denken mee, zodat jij de juiste materialen bestelt. Weten houten gevelbekleding het meest geschikt is en leveren de materialen voor jouw project op locatie. 

Toelevering van hout- en bouwmaterialen? Wij weten hoe het werkt.

Ons Afbouwconcept

Afbouwen met Bouwcenter Nobel 

Minder aan je hoofd, meer uit handen! Je wilt dat elke woning die je bouwt voldoet aan jouw eisen. Met een tevreden koper. Die de woning krijgt die hij of zij verwacht. Maar ook met een strak en voorspelbaar bouwproces.  

Aannemers kiezen daarom voor het Afbouwconcept van Bouwcenter Nobel. Efficiënt, zonder kopzorgen en met een goed rendement.  

Werken bij Bouwcenter Nobel

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je een vraag aan ons?

Kom in contact! We beantwoorden je vraag graag.