Over ons

Hoe uw plannen er ook uitzien, welke ideeën u ook hebt: met Bouwcenter Nobel komt u verder. Die belofte komen we na, wat u ook zoekt.

Of het nu gaat om badkamers, keukens, tegels, hout of bouwmaterialen: bezoek onze bouwshops en showrooms in Lochem, Eerbeek, Haaksbergen, Nieuwegein en Rijssen en ontdek wat wij precies bedoelen met ‘Bouwcenter Nobel maakt al uw ideeën waar’. Bouwcenter Nobel is uw leverancier voor alles op het gebied van bouwmaterialen, gevelstenen, isolatie, hout en plaat, tegels en sanitair, keukens, bestrating, gereedschappen, verf en interieurafwerking.

Door onze jarenlange ervaring met betrekking tot het leveren van bouwmaterialen en alle aanverwante materialen aan bouwbedrijven, ZZP’ers, timmerindustrie en particulieren, kunnen wij u professioneel adviseren en begeleiden voor en tijdens uw bouwwerkzaamheden.

Op deze site vindt u een impressie van ons uitgebreide assortiment. Echter dit is maar een klein deel van ons totale concept. Graag nodigen wij u dan ook uit een bezoek te brengen aan ons bedrijf, waar u zelf kunt ontdekken wat Bouwcenter Nobel voor u kan betekenen.