• 2 showrooms
 • Onze voorraadposities
 • 3 vestigingen
 • Bezorging waar je maar wilt
Inspiratie

Black Edition

Een ideale basis voor iedere keukenstijl

Zwart als tijdloze klassieker

De zwarte keuken is niet langer meer een trend; het is een tijdloze klassieker geworden. Waarom? Omdat de zwarte keuken een fijne basis is voor vrijwel iedere keukenstijl: van landelijk tot industrieel en van klassiek tot design. Met zwart kun je alle kanten op.

Een zwarte keuken trekt de aandacht zonder dat het schreeuwerig is. Zwart is bovendien zeer goed te combineren met veel andere kleuren en materialen. Een echte Black Edition keuken is voorzien van zwarte keukenfronten. Ben je op zoek naar een subtielere manier om zwart terug te laten komen in je keuken? Kies dan voor enkel een zwart werkblad of laat zwart terugkomen in de accessoires, zoals kranen, apparatuur en afzuigkappen. 

Ontdek Black Edition

Zwarte keukens bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Je kunt spelen met verschillende afwerkingen, texturen en materialen om de keuken naar jouw smaak aan te passen. Van matte tot hoogglans afwerkingen, van marmeren werkbladen tot houtaccenten, de keuzes zijn eindeloos.

Doe ideeën op

Het Bouwcenter keukenmagazine

Pagina's bomvol keukeninspiratie

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met hun uitgebreide kennis en enthousiasme voor keukeninrichting staat ons deskundig team paraat om je stap voor stap te begeleiden. Van het ontwerpen van de ideale keukenindeling tot het maken van weloverwogen keuzes omtrent kleurenpaletten, materialen en apparatuur. Of je nu neigt naar de zwarte keukentrend van Black Edition of eerder valt voor de robuuste charme van Natuurlijk Stoer, onze professionals zijn er om jou te helpen. Wanneer zien we je in onze showroom?

 • Laat je inspireren
  Bekijk de verschillende keukenstijlen in onze showroom
 • Persoonlijk advies
  Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar
 • 100% ontzorging
  Van ontwerp tot montage: jouw project is bij ons in goede handen

Samen op weg naar jouw droomkeuken!

Samen zetten we de eerste stap zetten naar jouw droomkeuken! Wat je stijl ook is, bij Bouwcenter hebben we het in huis. Hierbij staat vakmanschap en topkwaliteit voorop. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om je te assisteren bij het verkennen van alle denkbare opties.