• 2 showrooms
  • Onze voorraadposities
  • 3 vestigingen
  • Bezorging waar je maar wilt

Nieuwbouwproject Bornsche Maten

Op de 𝗕𝗼𝗿𝗻𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗻 wordt al jaren met passie gewerkt aan de realisatie van mooie nieuwbouwprojecten. 🏘️ De wijk is enorm geliefd in de omgeving, mede door de fijne ligging rond het Bornsche Beekpark en een prachtig groen rustpunt midden in de wijk.

 

𝗥𝗼𝗼𝘀𝗱𝗼𝗺 𝗧𝗶𝗷𝗵𝘂𝗶𝘀 heeft het afgelopen halfjaar meer dan 60 woningen gebouwd in de Bornsche Maten en staat op het punt om weer 17 woningen op te leveren in het project Esch Wonen. Voor dit project mochten wij van ruwbouw tot afbouw alle bouwmaterialen leveren. Samen met de architect en opdrachtgever kozen we voor verschillende soorten gevelstenen. Dit in combinatie met de donkere dakpannen en betonnen raamdorpels, geven de woningen een sprekende uitstraling!

 

In onze showroom maakten de kopers keuzes voor de badkamer en keuken, waarvoor wij de levering en (gedeeltelijke) montage verzorgden, resulterend in mooie eindresultaten, zoals te zien op de foto’s!

 

Door onze eigen specialisten op elke afdeling verliep het bouwproces soepel en efficiënt, met korte lijnen en een prettige samenwerking met zowel de werkvoorbereiding als de uitvoerder op de bouw.

 

De woningen voor de nieuwe projecten in de Bornsche Maten zijn alweer in de verkoop. Ben je benieuwd of geïnteresseerd? Surf dan door naar: https://roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/de-maten-te-borne/broeder

Ons laatste nieuws te weten komen?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.