Nieuwbouwproject Domi Boxmeer

In de wijk Elderom in Boxmeer is een klein maar fijn nieuwbouwproject met slechts tien moderne, duurzame en comfortabele woningen gebouwd. De twee royale vrijstaande villa’s staan op grote percelen en de acht levensloopbestendige hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De locatie is perfect; vlak bij het gezellige centrum en op fietsafstand van de natuurgebieden van De Maasheggen. Een heerlijke plek om te wonen met eindeloos veel voordelen.

2 Vrijstaande- en 8 levensloopbestendige woningen in Boxmeer.

Het leven is goed in gezellig Boxmeer. De stad kent een rijke geschiedenis en vertelt nog steeds de mooiste verhalen. Dat maakt het tot een geweldige plaats om te wonen, te leven en te beleven. Helemaal als u kiest voor een vrijstaande- of levensloopbestendige woning in project Domi Boxmeer. Centraal gelegen aan de Jan Porcellisstraat, op nog geen 10 minuten wandelen van het centrum en vlak bij de natuurgebieden van De Maasheggen. Hier wilt u nooit meer weg.

Fijne samenwerking!

Invorm heeft in samenwerking met projectontwikkelaar Domi Projecten BV een prachtig nieuwbouwproject verwezenlijkt. Bouwcenter Nobel mocht Invorm voorzien van bouwmaterialen voor de 2 vrijstaande- en 8 levensloopbestendige woningen op dit project.

De vrijstaande woningen zijn praktisch ingedeeld en hebben met de Belcanto genuanceerde stenen van Steenfabriek Wienerberger Thorn, de Akelei brons/bruin handvorm waalformaat van Steenfabriek Wienerberger Erlecom en de blauw gesmoorde Monier OVH 206 dakpannen een moderne uitstraling gekregen. De woningen zijn opgebouwd door de toepassing van de door ons geleverde BIA-betonblokken in de fundering en kalkzandsteen lijmelementen voor het opgaande werk. Ook de vloeren zijn geleverd via onze vaste partner Olbecon Lochem! Naast deze bouwmaterialen hebben wij ook de leverantie van vele andere materialen en binnendeuren verzorgd.

De laatste fase van het project is aangebroken, wij wensen de nieuwe bewoners alvast heel veel woonplezier in deze prachtige wijk.