• Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Snelle levering
  • 1 showroom
Bouwcenter Schippers

Over ons

Jouw persoonlijke bouwmaterialenhandel

Wij zijn jouw team!

Bouwcenter Schippers is dé specialist in bouwmaterialen in Dalfsen en omgeving. De prachtige bouwshop is rijk gevuld met professionele bevestigingsmaterialen. Zowel de professional als de doe-het-zelver vinden hier wat ze zoeken. In ons inspiratieplein staat een uitgebreide collectie deuren, gevelstenen, dakpannen, wand- en vloertegels, sanitair en badkamermeubels.

Echte vaklui

Bij Bouwcenter Schippers werken échte vaklui. Bij alle materialen geven wij het juiste advies voor correcte verwerking. Wij leveren op tijd en onze prijzen zijn uiterst scherp. Kortom: een sterke partner voor bouwbedrijven, zzp ers, bedrijven en particulieren.

Vertrouwde praktische kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt!

Samen staan we sterk

Samen maken we het verschil. Niet alleen binnen Bouwcenter Schippers, óók op lokaal niveau. Daarom zetten we ons hartstochtelijk in voor projecten en evenementen in de regio. We sponsoren veel plaatselijke verenigingen en initiatieven die het wonen en werken binnen onze regio prettiger en aantrekkelijker maken.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties bij Bouwcenter Schippers?

Volg ons op Facebook!

Facebook is bij uitstek hét medium waar je de laatste ins-and-outs kunt vermelden. Daar maken wij van Bouwcenter Schippers graag gebruik van! Van messcherpe acties, tot Bouwcenter Schippers voetbaltoernooien en gezellige bedrijfsuitjes: als je ons volgt mis je niks!
  • Bezorging op locatie
  • Advies voor elk project
  • Aanhangers zijn bij ons te huur!

Heb je een vraag over ons?

Kom in contact! We beantwoorden je vraag graag.