• FSC- en PEFC-gecertificeerd
 • Ruime voorraad
 • Bezorging op locatie
 • Deskundig advies
Inspiratie

Industriële badkamer

De combinatie van stoer en robuust

Krachtig, stoer en stijlvol

Laat je betoveren door de krachtige en robuuste uitstraling die de industriële badkamer met zich meebrengt. Met zijn kenmerkende mix van ruwe materialen en strakke lijnen brengt deze stijl een unieke charme en tijdloze elegantie. Het gebruik van texturen en diepe, donkere tinten zorgen voor een modern geheel.

Met de nadruk op hoogwaardige en duurzame materialen kies je niet alleen voor luxe, maar ook voor functionaliteit en duurzaamheid. De industriële badkamer omvat grote oppervlakken en strakke lijnen. Hierdoor oogt deze stijl, ondanks het donkere kleurpalet, nog steeds ruimtelijk en daardoor ook zeer geschikt voor kleinere badkamers.

 

 

Ontdek industriële badkamers

De industriële badkamer wordt gekenmerkt door het gebruik van beton, staal en hout als prominente materialen. De kleur (mat)zwart domineert vaak, maar een lichte basis, die gecombineerd wordt met zwarte elementen en materialen als hout en beton is ook mogelijk. Deze combinatie van materialen zorgt voor een stoere badkamer met een krachtige uitstraling. Denk aan tegels met een betonlook, een robuust badkamermeubel en een stoere spiegel.

Industriële badkamer

Design jouw badkamer met onze 3D tool

Ontdek de mogelijkheden

Word verrast door onze experts!

Met hun deskundigheid en toewijding staan onze specialisten je bij in elke fase van het proces. Van het schetsen van de ideale indeling tot het selecteren van de geschikte kleurenpaletten en sanitair. Of je nu neigt naar een vleugje landelijk of eerder de allure van modern omarmt, onze vakmensen helpen je bij het creëren van een badkamer die volledig aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en stijl. Mogen we je binnenkort in onze showroom verwelkomen?

 • Laat je inspireren
  Bekijk de verschillende badkamerstijlen in onze showroom
 • Persoonlijk advies
  Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar
 • 100% ontzorging
  Van ontwerp tot montage: jouw project is bij ons in goede handen

Kom langs voor je perfecte badkamer!

Begin met het realiseren van jouw droombadkamer! Wat je voorkeur ook is, Bouwcenter heeft het in huis. Vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Ongeacht je budget of badkamerafmetingen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het verkennen van alle mogelijkheden.