• FSC- en PEFC-gecertificeerd
  • Ruime voorraad
  • Bezorging op locatie
  • Deskundig advies
Bouwcenter Veghel

Over ons

100+ jaar een begrip in de regio

Bouwcenter Veghel is al ruim honderd jaar een begrip in de regio, maar bruist nog altijd van de energie! Van oudsher hebben wij ons gespecialiseerd in vuren- en hardhout en een zeer ruim assortiment plaatmateriaal. Later hebben wij hier een zeer compleet assortiment bouwmaterialen aan toegevoegd. Op deze manier kunnen wij alle materialen onder één dak.

Indien gewenst, kunnen wij met onze eigen zagerij/schaverij al het hout- en plaatmateriaal bewerken en op maat zagen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze uit gevelstenen, binnen- en buitendeuren, sierbeslag, plafonds en vloeren en een compleet assortiment wand- en vloertegels. Kortom, voor zowel de professional als voor de particulier levert Bouwcenter Veghel de juiste producten tegen de juiste prijs en op het juiste moment.

Bouwcenter Veghel is een betrouwbare partner die graag met je meedenkt en samen bouwt aan de toekomst.

Ons aanbod

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.