• FSC- en PEFC-gecertificeerd
 • Ruime voorraad
 • Bezorging op locatie
 • Deskundig advies
Inspiratie

Deuren

Binnendeuren voor iedere stijl

Combineer stijl en comfort

Binnendeuren zijn niet langer slechts functionele elementen; ze zijn de brug tussen kamers en de sleutel tot het creëren van een samenhangend en harmonieus huis. Binnendeuren zijn de eerste indruk die je krijgt wanneer je een kamer binnenkomt. En hiermee weerspiegelen ze de stijl en persoonlijkheid van jouw huis.

Klassieke paneeldeuren, moderne 'stalen'deuren of handige schuifdeuren; er is altijd een type deur te vinden die bij jouw interieur past. Of je nu juist de openheid van een ruimte wilt behouden of de deur wilt inzeten om privacy te creëren, binnendeuren geven je de flexibiliteit om je leefruimtes aan te passen aan je behoeften. Natuurlijk is stijl niet alles; je deuren moeten ook praktisch en duurzaam zijn. Ze moeten soepel openen en sluiten, geluid isoleren, en veiligheid bieden. Kwaliteit is hier van het grootste belang, zodat je jarenlang van je deuren kunt genieten.

Ontdek onze deurencollectie

Bij Bouwcenter hebben we een breed scala aan materialen en afwerkingen voor binnendeuren en bijbehorende accessoires. De keuzes zijn vrijwel eindeloos. Elk materiaal en elke afwerking heeft zijn eigen charme en kan het karakter van een ruimte volledig transformeren.

Ons deurenconcept

Nieuwe deuren en kozijnen in je huidige woning? Bij Bouwcenter Veghel heb je volop keuze én wordt het makkelijk en snel voor je gerealiseerd!

Wil je meer dan standaard?

Nieuwe deuren en kozijnen in je huidige woning? Bij Bouwcenter Veghel heb je volop keuze én wordt het makkelijk en snel voor je gerealiseerd!

Veel woningen hebben stalen kozijnen, opdekdeuren en bovenlichten… Dat oogt en klinkt niet altijd even fraai. Maar gelukkig kan dat natuurlijk echt een stuk mooier! En makkelijk!

Van A tot Z geregeld

Want wij hebben Mark, onze bouwbegeleider, die zorgt dat bij jou thuis alles van A tot en met Z geregeld wordt. Mark meet in, komt bezorgen én monteren. Het enige wat jij moet doen, is de deuren uitkiezen.

Vind jouw perfecte deur!

Kom langs en laat je inspireren! Maak hiervoor een afspraak met Inge of Suzanne. Kom naar onze showroom, drink een kop koffie en kies bij hen je deuren en kozijnen uit. Tot snel!

 • 1001 mogelijkheden
  Laat je inspireren in onze showroom
 • Deskundig advies
  Onze adviseurs staan voor je klaar
 • Laat je ontzorgen
  Vakkundige verwerking door onze experts

Vind jouw perfecte deur

Stap binnen en laat je inspireren door onze deurencollectie. Onze deskundige showroommedewerkers begeleiden bij het kiezen van de perfecte deur die past bij jouw smaak en behoeften. Kom langs en ontdek hoe de juiste deur jouw huis kan verrijken. Tot snel!