• FSC- en PEFC-gecertificeerd
 • Ruime voorraad
 • Bezorging op locatie
 • Deskundig advies
Inspiratie

Deuren

Voor ieder interieur een passende deur

Combineer stijl en comfort

Wij beschouwen deuren niet slechts als functionele elementen, maar als de sleutel tot het creëren van een samenhangend huis. De binnendeuren vormen de eerste indruk wanneer je een kamer binnenstapt en weerspiegelen de stijl en persoonlijkheid van jouw huis.

Of je nu kiest voor klassieke paneeldeuren, moderne 'stalen' deuren of handige schuifdeuren, bij Bouwcenter Veghel hebben we een breed scala aan materialen en afwerkingen. Deze deuren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook de flexibiliteit om je leefruimtes aan te passen aan jouw behoeften.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Onze deuren openen en sluiten soepel, isoleren geluid en bieden de nodige veiligheid. Met een uitgebreide collectie materialen en afwerkingen, transformeren onze deuren elke ruimte op een unieke manier. Wij maken het mogelijk om nieuwe deuren en kozijnen eenvoudig en snel in je huidige woning te realiseren, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit én duurzaamheid.

Ons deurenconcept in 4 stappen


Geef jouw woning de upgrade die het verdient in slechts vier stappen.

Zo makkelijk kan het zijn!

Stap 1: Advies aan huis

Onze bouwbegeleider Mark komt bij je thuis voor advies, het inmeten en zorgt ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt.

Stap 2: Kies jouw deur(en)

Blader door onze uitgebreide catalogus of bezoek onze showroom, waar Inge en Suzanne je begeleiden bij het kiezen van jouw perfecte deur.

Stap 3: Plan de montage

Wij maken een afspraak voor het plaatsen van jouw nieuwe deur, vaak kan dit al binnen 14 dagen.

Stap 4: Afronding

Na montage nemen we de oude deur(en) mee voor hergebruik en laten we alles keurig achter.

Vind jouw perfecte deur!

Wil jij ook zonder moeite genieten van een nieuwe deur? Maak een afspraak met Inge of Suzanne om langs te komen in onze showroom. Laat je inspireren, geniet van een kop koffie en geef jouw woning de upgrade die het verdient. Tot snel bij Bouwcenter Veghel!

 • 1001 mogelijkheden
  Laat je inspireren in onze showroom
 • Deskundig advies
  Onze adviseurs staan voor je klaar
 • Laat je ontzorgen
  Vakkundige verwerking door onze experts

Vind jouw perfecte deur

Stap binnen en laat je inspireren door onze deurencollectie. Onze deskundige showroommedewerkers begeleiden bij het kiezen van de perfecte deur die past bij jouw smaak en behoeften. Kom langs en ontdek hoe de juiste deur jouw huis kan verrijken. Tot snel!