• Deskundig advies
  • Ruime voorraad
  • 14 Vestigingen in Noord Nederland
  • Bezorging waar je maar wilt
Wij zijn jouw prefab partner

Prefab bouwen

Snel, efficiënt en duurzaam

Jouw prefab partner

We bieden een uitgebreid assortiment prefab oplossingen en zijn gespecialiseerd in vloeren en kappen. Samen met onze partners bieden we altijd een goede oplossing voor kappen, wanden en vloeren. Maar ook extra elementen als balkons, kelders, dakkapellen, kozijnen, schoorstenen en trappen zijn gewoon leverbaar. Beton of HSB, kan beiden. Bovendien kunnen ook alle elementen voor de afbouw worden geleverd en indien gewenst montage van kappen en dakkapellen worden verzorgd.

Ontdek het assortiment

Prefab kozijnen

Een kant-en-klaar, beglaasd en afgelakt systeem. Leverbaar vanaf 1 stuk en ideaal voor renovatie. Dát zijn de prefab kozijnen van Bouwcenter. Door een exclusief partnerschap met kozijnenfabrikant Van de Vin, biedt Bouwcenter een unieke en hoogwaardige totaaloplossing voor het verwerken van kant-en-klare houten raam- en deurkozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. 

Professionele begeleiding

Nog nooit met prefab gewerkt? Kies voor onze begeleiding, samen kijken we naar een passende prefab oplossing voor jouw project. Korte lijntjes, één aanspreekpunt en volledige ontzorging. Zo profiteer ook jij van de vele voordelen van prefab.

Waarom prefab bouwen?

Wij staan voor direct en persoonlijk contact en zetten nét dat stapje extra. Met ons uitgebreide netwerk van leveranciers hebben we altijd een passende deal voor jouw project.

'Meer projecten in minder tijd'

Erik heeft al regelmatit met prefab gewerkt en past het inmiddels zo vaak mogelijk toe. “Alleen bij de werken waar prefab echt niet kan, daar doen we het met de hand”. Weten waar je aan toe bent, controle over de kwaliteit en in één dag klaar. Alleen de afwerking nog, en het project is klaar. Juist met het tekort aan kundig personeel én de stijgende vraag naar woningen is prefab dus een slimme keuze.

Meer prefab