Badkamers & tegels, pure verwennerij

Wegzinken in een heerlijke schuimmassa of genieten van verkwikkende douchestralen. De badkamer moet een plek zijn om je dag prettig te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Vandaag de dag is de badkamer een plek die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke ritme. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer neerzetten. Dat is waar Bouwcenter Swinkels goed in is! We hebben een uitgebreid assortiment badkamers en badkamertegels, en tegels voor in de hal, keuken of woonkamer. Passend binnen ieder budget en wens. Het verwezenlijken van uw ultieme badkamerdromen, dat is ons streven. Wij bieden eindeloze mogelijkheden qua opstelling, design en sanitair. Of je nu droomt van een romantisch Turkse hammam of een stoere functionele badkamer.

Onze adviseurs staan voor je klaar in elke stap van het proces: van idee naar ontwerp en installatie. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? En wil je jouw badkamerdroom in vervulling laten gaan? Bekijk dan onze website. Hier vind je allerlei badkamer voorbeelden ter inspiratie. Maak je liever direct een afspraak met een adviseur? Plan dan nu een afspraak in.

 

SENSUM keukens

De keuken is hét kloppend hart van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw levensstijl en woonwensen. Of je nu gaat voor tijdloze elegantie of modern minimalisme. Welke stijl ook jouw voorkeur heeft, bij Sensum ben je aan het juiste adres.