• Keukenshowroom
  • Badkamershowroom
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
Bouwcenter Swinkels is tijdens de bouwvak gesloten van vrijdag 19 juli t/m zaterdag 10 augustus. Onze vestiging in Eindhoven is wel geopend voor levering en afhaal.
Bouwcenter Swinkels

Over ons

100 jaar vriendschap in de bouw

Bouwen en verbouwen? Dat is al bijna 100 jaar ons ding! In 1930 begon Sebastianus Swinkels met het verkopen van bouwmaterialen achter zijn café op de Deense hoek in Lieshout. Niet veel later werd het café ingewisseld voor een heus Bouwcenter, waar je een eeuw later nog altijd terecht kan voor álles wat je nodig hebt voor je bouw of verbouwing!

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is er in de loop der jaren een extra vestiging in Venlo bij gekomen: Bouwcenter Driessen. Daarnaast zijn we sinds kort in samenwerking met Bouwcenter Van Hoppe een nieuwe vestiging gestart in Eindhoven; Bouwcenter Van Hoppe & Swinkels.

We staan continu open voor ontwikkelingen in de markt en we blijven vooral luisteren naar onze klanten. Oprechte interesse in hun wensen en behoeften hebben ons gebracht waar we nu zijn. Deze succesformule van interesse, goed advies, een mooi afgestemd assortiment en een gezonde dosis Brabantse gezelligheid maakt dat aannemers, architecten, projectontwikkelaars, leveranciers en andere professionals in de bouw graag met ons samenwerken!

Alles onder één dak

Eerst beton bestellen, daarna bij de volgende zaak een keuken uitzoeken en wellicht ergens anders weer je gevelstenen kiezen. Vervelend he? Bij Bouwcenter Swinkels hoeft dat niet: wij ondersteunen je graag gedurende het gehele bouwproces, van fundering tot afbouw!  Met een ruim assortiment aan beton, hout & plaat, bouwmaterialen, tegels, deuren, keukens en sanitair hoef je eigenlijk alleen nog maar op pad om je meubels uit te kiezen.

Heb je advies nodig, of ben je bijvoorbeeld niet in de gelegenheid je materialen af te komen halen? Ook dat regelen we voor je! Benieuwd naar alle services die wij bieden, binnen onze bouwshop én showroom?

advies

Wij begrijpen als geen ander dat de bouwmaterialenwereld blijft innoveren. Het is af en toe lastig bij te houden welk product je nu het best kan gebruiken voor je project. Of je even snel wil weten welke tegellijm je het best kan gebruiken, of geadviseerd wil worden  bij het uitwerken van je overkapping, de koffie staat altijd klaar! We nemen graag de tijd om er samen met jou voor te zorgen dat je project precies zo verloopt zoals jij dat wil.

Laat je inspireren

Staat je huis als een.. huis? Dan begint het leuke gedeelte; de afbouw! Je wil uiteraard dat je huis als een thuis voelt, helemaal naar jouw smaak. Of je al precies weet wat je wil, of nog helemaal geen idee hebt, bij Bouwcenter Swinkels kun je ontdekken wat bij je past! Denk bijvoorbeeld aan nieuwe tegels, een deur of een hele nieuwe keuken of badkamer. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staan onze adviseurs natuurlijk klaar om samen met jou je droom te realiseren.

Duurzaamheid

Om de volgende 100 jaar nét zo goed door te komen, is Bouwcenter Swinkels ook bezig met de toekomst. Benieuwd naar onze toekomstplannen en hoe wij ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Bekijk welke groene keuzes we gemaakt hebben, en wat we op de agenda hebben staan.

Ons aanbod

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te komen drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.