• Keukenshowroom
  • Badkamershowroom
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
Bouwcenter Swinkels

Over ons

100 jaar vriendschap in de bouw

Ga je verbouwen en zoek je een partner die je van begin tot eind helpt? Ben je op zoek naar een bepaald product of zoek je inspiratie voor je nieuwe keuken of badkamer? Wij werken al bijna 100 jaar aan de mooiste projecten voor onze klanten. Het (ver)bouwen zit ons al generaties lang in het bloed en de reden van ons succes zit hem bij ons in het kundig advies en de persoonlijke aanpak!

Wat je uitdaging ook is, wij helpen je graag!

Ons aanbod

De beste service

Heb je advies nodig, of ben je bijvoorbeeld niet in de gelegenheid je materialen af te komen halen? Ook dat regelen we voor je!

Duurzaamheid

Om de volgende 100 jaar nét zo goed door te komen, is Bouwcenter Swinkels ook bezig met de toekomst. Benieuwd naar onze toekomstplannen en hoe wij ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Bekijk welke groene keuzes we gemaakt hebben, en wat we op de agenda hebben staan.

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te komen drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.