• Keukenshowroom
  • Badkamershowroom
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
Acties

Bouwcenter folder

De scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld

Alles over toilet en keuken

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld? Dan kun je jouw hart ophalen met de Bouwcenter Folder. Je profiteert namelijk altijd van de scherpste deals! Daarin staan maandelijks veel interessante aanbiedingen, deskundige informatie over de nieuwste producten, technieken en bijzondere services die je alleen bij Bouwcenter vindt! In de folder van december staat het thema "Toilet en keuken" centraal. Lees én bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.

Klus er nog wel eentje!

De decembermaand is weer aangebroken! De laatste én gezelligste maand van het jaar, waarin we een hoop te vieren hebben met onze vrienden en familie. En denk je aan december, dan denk je aan samen lekker eten. Daarom scoor je deze maand een gevulde borrelplank bij jouw Bouwcenter!

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van de laatste acties? Schrijf jezelf dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van Bouwcenter updates, nieuw uitgebrachte folders en interessante bouwblogs! Of check zelf deze website voor jouw dagelijkse portie bouwnieuws, interessante blogs over bouwgerelateerde onderwerpen of de laatste referentieprojecten.

Bestel bij jouw Bouwcenter

Heb jij een goede deal gezien? Wacht niet te lang en bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.