• Keukenshowroom
  • Badkamershowroom
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
Swinkels

Betoncenter

Van grijs naar groen

Op zoek naar beton? Ook daarvoor ben je bij Swinkels aan het juiste adres! Of je nu een fundering of een vloer wilt storten, of wellicht wel iets totáál anders; wij denken met je mee! Al vanaf 1970 produceren de gebroeders Swinkels in Lieshout al betonmortel, dé ruggengraat van alle bouw- en betonconstructiewerken. Momenteel werken we met meer dan 300 recepten en produceren/leveren wij al ons beton met het KOMO-keurmerk. Hiermee wordt borg gestaan voor kwaliteit en professionaliteit. Wij lopen voortdurend voorop bij nieuwe ontwikkelingen, of het nu gaat om producten, toepassingen of maatschappelijke thema's.

Openingstijden

Betoncenter Swinkels is dagelijks geopend van 07:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden:

Feestdagen
Wij zijn gesloten van 25 december t/m 8 januari

Storten op de lastigste plekken

Kan onze mixer niet aan de rand van je stort komen? Ook dat is gelukkig geen probleem! Betoncenter Swinkels beschikt over een eigen pompmixer die met uitschuifbare kraan. We bespreken uiteraard graag de mogelijkheden met je, om ons product zo efficient mogelijk op je werk te krijgen.

Van grijs naar groen!

Helaas staat beton niet bekend als het meest duurzame product. Daarentegen is het een enorm sterk en veilig product en gaat het heel lang mee! Betoncenter Swinkels is continue bezig om de duurzaamheid van onze productie en belevering te waarborgen en te verbeteren. Daarnaast is Betoncenter Swinkels trotse houder van het CSC-Goud certificaat! Meer lezen over onze duurzame keuzes?

Certificering

Om de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, werken wij hard om de juiste certificaten te kunnen overleggen. Zoals bovenstaand te lezen is mogen wij voor de duurzaamheid de CSC-certificering voeren. Om de kwaliteit van onze ingrediënten en eindproduct richting jou te garanderen, werken wij volgens de regels van het KOMO-certificaat. Beide certificaten kan je hieronder downloaden!

Vragen?

We bekijken natuurlijk graag met je wat er mogelijk is! T (0499) 42 58 55 bc.swinkels@betoncenterswinkels.nl