STARTEN MET BIO-BASED BOUWEN? DAN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES

Het aanbod met milieuneutrale of milieuvriendelijke bouwmaterialen wordt steeds groter. Steeds meer reden om vaker voor bio-based bouwmaterialen te kiezen. Wij hebben veel bio-based materialen op voorraad én veel kennis in huis om jou te adviseren. Neem contact op, wij staan voor je klaar! 

Bio-based isolatie

Voor isolatie zijn diverse natuurlijke oplossingen, waaronder houtvezel, hennep of cellulose. Houd rekening met faseverschuiving en damp-open bouwen.

Bio-based constructie

Voor de constructie kies je bijvoorbeeld voor circulair vurenhout en formalyde-arme platen. Wanden en daken zijn ook als prefab HSB leverbaar.

Bio-based gevelbekleding

Gevelbekleding bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een gebouw. Gevelbekleding van bio-based materialen is in verschillende materialen, profielen, afmetingen, en kleuren verkrijgbaar.

Bio-based afwerking

Voor de afwerking van jouw project kun je steeds vaker kiezen voor een bio-based alternatief. Te denken valt aan verven en beitsen, leemstuc en plaatmateriaal en vlonder/schuttingplanken

Nieuw! onze bio-based bouwen Folder

In onze bio-based folder vind je alles wat je moet weten in één document

Download de folder hier

Houtvezelisolatie

De isolatiewereld is ver ontwikkeld als het om biobased materialen gaat. Kies dus eens voor houtvezel isolatie! Eenvoudige verwerking, zomerkoel én beter voor het milieu. Zodat de volgende generatie ook van onze mooie aarde kan genieten.

WIL JE BIO-BASED BOUWEN?

Neem contact op met jouw vestiging of mail naar Gerjan van den dolder op g.vandendolder@bouwcenterconcordia.nl

Ik wil meer weten